Spirituele genezing

Doel van de cursus


Pijn of ziekte is een boodschap van het lichaam dat er iets zal moeten veranderen om het evenwicht te herstellen. Het is aan ons om naar de boodschappen te luisteren die ziekte of pijn ons proberen te vertellen. Als we een poging ondernemen om de werkelijke oorzaak te vinden (en hieraan te werken), dan is ziekte veeleer een positieve kracht ten goede, dan een negatieve kracht ten kwade.


Holistisch genezen betekent dat men gericht is op genezing van de hele persoon op vier gebieden: lichamelijk, emotioneel, rationeel en spiritueel, daar deze onderling verbonden zijn, onderling afhankelijk zijn van elkaar en dus één geheel zijn. De oorsprong van ziekte is dikwijls niet fysisch van aard, maar geestelijk. Zelden of nooit zal blijvende genezing worden verkregen door materiële methoden (zoals medicatie). Wel is duurzame genezing mogelijk als we de oorzaak achterhalen op een dieperliggend niveau.


In deze cursus leg ik uit wat spirituele genezing is en de gebruikte technieken. Ik ga dieper in op mogelijke innerlijke oorzaken van ziekte (negatieve gevoelens en gedachten, karma, levenslessen, het onderbewuste,...), wat de boodschap is van deze oorzaken (plaats in het lichaam, begin van een kwaal, emoties, dromen, eerdere levens, levensdoel, het Hoger-Ik...), en wat je zelf kan doen om de oorzaak te achterhalen. Als we inzicht hierin hebben, geef ik ook oplossingen om de oorzaak buiten werking te stellen.


Onze zoektocht leidt ons verder naar het nut van pijn en lijden, hoe we pijn en lijden kunnen transformeren en hoe we om kunnen gaan met fysische en emotionele pijn.


Ook de verzorging van ons energielichaam, de chakra's en de aura, komt aan bod. Ik bespreek de zeven hoofdchakra's, hun functie, plaats in het lichaam, gebied van werking, doel,...


Ik reik je methoden aan om hulp te vragen aan het Universum en we schakelen onze beschermengelen en (15) aartsengelen in om ons te helpen en te begeleiden in onze spirituele ontwikkeling tot een hoger niveau van bewustzijn.


Ik geef je tips wat je zelf kan doen om ziekte te voorkomen en hoe je jezelf kan genezen.


Datum: Data nader te bepalen. De cursus bestaat uit twee delen, Deel I 'Spirituele genezing' en deel II 'Spirituele ontwikkeling'. Deze twee delen gaan door op twee avonden in de week van 18.30u tot 21.30u.


Prijs p.p.: 130€ voor de twee delen, of 75€ per deel.


Inbegrepen:

⭐ Powerpoint presentatie waarin je zelf belangrijke info kan noteren.

⭐ De mogelijkheid om de cursus aan te kopen: Zelfgeschreven cursus (122 pagina's) vanuit mijn jarenlange spirituele ervaring als gediplomeerd natuurgeneeskundig en energetisch therapeute met alle bovenstaande informatie zodat je thuis direct aan de slag kan gaan (15€/deel).

⭐ Drank: Koffie, thee, water.


Praktisch:

⭐ Plaats: Crowne Plaza Antwerpen, Gerard Le Grellelaan 10, verdieping 15, 2020 Antwerpen.

⭐ Gelieve op voorhand je deelname te bevestigen via mail naar nathalie@equivida.be, telefonisch op 0468/22.53.62, of via het contactformulier.

⭐ Plaatsen zijn beperkt. Je deelname is pas definitief bij overschrijving op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding 'Cursus spirituele genezing & ontwikkeling'.

Equivida - Kapucijnenvest 30, 2500 Lier - nathalie@equivida.be - 0468/22.53.62 - BTW 0673.881.368