De Brug

Ik heb op facebook een groep opgericht 'Brug tussen 2 werelden' met als centraal thema spirituele ontwikkeling.

Ergens in december 2016 werd ik plots wakker met de woorden 'een brug tussen 2 werelden'. Het leek alsof deze woorden mij ingegeven werden, en ik wist dat ik hier iets mee moest doen.


Het doel van deze groep is informatie uitwisselen die van nut kan zijn bij je spirituele zelfontplooiing en ontwikkeling, en dit op een optimistische en leerrijke manier. Er is al genoeg negativiteit in deze wereld. Vandaar dat ik streef naar een positieve houding en gedachtengang, en een groep die deze positiviteit nastreeft zodat we mekaar kunnen inspireren. Alle spirituele thema's zijn hier bespreekbaar.


Ik trek dagelijks een kaart die ik publiceer in deze groep. Bekijk het als een boodschap voor die dag.

Ik werk met verschillende kaarten, zoals de 'Engelen en Heiligen orakelkaarten', de 'Engelentarot', 'Helen met de Elfen', 'Het Orakel van Schaduw en Licht',...


Iedereen is welkom en mag teksten, plaatjes, vragen, bemerkingen, liedjes... posten, zolang deze liefdevol zijn en gebaseerd op wederzijds respect. Elke vorm van negatieve, aanstootgevende berichten/personen worden direct verwijderd.


Ik heb deze groep ingesteld als een besloten groep. Dit omdat ik integriteit erg belangrijk vind. 


Indien je lid wenst te worden, klik dan gewoon even op volgende link: https://www.facebook.com/groups/brugtussen2werelden


Wees welkom! En ik wens je veel plezier in 'De brug'.


Blessed be,

Nathalie

Equivida - Kapucijnenvest 30, 2500 Lier - nathalie@equivida.be - 0468/22.53.62 - BTW 0673.881.368