Tarieven

Chakra en aura healing: 65€/uur

Tijdens een chakra en aura healing gaan we op zoek naar de ware oorzaak van de problemen waarmee je in je leven wordt geconfronteerd. Ik herstel het evenwicht in je energetisch lichaam (de 7 hoofdchakra's en de aura) d.m.v. het doorgeven van helende en transformerende energie, eventueel ondersteund door o.a. bachbloesems.

Hierdoor kan je weer leven in balans, vrij van blokkades, trauma's en beperkingen.De essentie van deze healing is erop gericht je te verlossen van moeilijkheden op een zeer korte termijn zodat je het leven ten volle positief kan leiden en beleven zonder enige verdere therapeutische inbreng.

Dit doel bereiken we in maximaal drie sessies (zodat de investering van tijd en geld zo klein mogelijk wordt gehouden).

Chakra en aura healing + kaartlegging met Lenormand en Tarot: 125€ (2 uur)

Kaarten zijn een bron van informatie en inspiratie. Met een kaartlegging verkrijg je inzicht, het onbewuste wordt bewust, verscholen mogelijkheden komen aan de oppervlakte. Een kaartlegging toont je het waarom achter (soms pijnlijke) gebeurtenissen en geeft je een blik in de toekomst. Lenormand en Tarot kaarten vullen elkaar mooi aan, hebben beiden een unieke invalshoek en benadering, zodat je een totaalbeeld krijgt van je situatie.


Als we een kaartlegging aanvullen met een healing, heb je zowel een inzicht in jezelf als in de situatie waarin je verkeert. Zo binnen, zo buiten. Verandering is enkel mogelijk als je de tijd neemt om aan jezelf te werken. Verandering gebeurt altijd eerst van binnen. Van zodra je werkt aan je eigen energie en deze transformeert, dan pas kunnen de uiterlijke omstandigheden mee veranderen en groeien.


Zowel de healing als de kaartlegging geven je inzicht in de oorzaak van je (gezondheids)problematiek. Dikwijls dienen we de oorzaak te zoeken in het onderbewuste, maar het onderbewuste geeft haar geheimen niet gemakkelijk prijs. Ik gebruik steeds de term 'zielengraven', graven in je ziel, in de diepere lagen van je onderbewuste. Een kaartlegging en een healing zijn de ideale methode om te zielengraven, om de ware oorzaak te kunnen achterhalen.

Kaartleggen: 65€/uur

Ik leg kaart met zowel Lenormand als met Tarot kaarten.

Met een kaartlegging is het de bedoeling om inzicht te verkrijgen in onszelf, in anderen, in de dingen die we meemaken in het leven en wat ons nog te wachten staat.


Lenormand en Tarot kaarten hebben elks een eigen invalshoek, zodoende dat ze elkaar mooi aanvullen en je een goed beeld krijgt van de situatie.

Natuurgeneeskundig consult: 65€/uur

Tijdens een natuurgeneeskundig consult of een vervolgconsult heb ik al kennis van jouw problematiek en/of is deze specifiek gericht op volgende therapieën:

  • Voedingstherapie bij intoleranties/allergieën, overgewicht/ondergewicht, zuur-base evenwicht, gezonde voeding in het algemeen, voedselcombinaties,...
  • Bachbloesemtherapie (incl. een persoonlijk bachflesje met de remedies die op jou van toepassing zijn)
  • Gemmo- of fythotherapie.
  • Gesprekstherapie.Workshop kaartleggen met Lenormand: 85€ (halve dag)

Workshop kaartleggen met Tarot: 340€ (4 halve dagen of 2 hele dagen)

Ik organiseer op regelmatige basis workshops kaartleggen met Lenormand of kaartleggen met Tarot.

Ik verwijs hierbij naar de facebookpagina van Equivida voor de data en meer info.

Je kan deze vinden onder 'evenementen' of volg onderstaande link:

https://www.facebook.com/pg/PraktijkEquivida/events/?ref=page_internal


Aantal deelnemers: min. 4 - max. 8

Privé leren kaartleggen met Lenormand (bij jouw thuis of in mijn praktijk): 155€ + ev. vervoersonkosten


Inhoud:

  • Wie is Mlle Lenormand?
  • Inleiding van de kaarten.
  • De betekenis van de kaarten.
  • Verschillende legpatronen, inclusief de uitgebreide legging om een compleet overzicht te hebben van verleden - heden - toekomst.
  • Do's en don'ts van kaartleggen.


De theorie breng ik op een leuke, interactieve en praktische manier, zodat je een goede basis hebt om achteraf verder te oefenen en de kaarten nog beter te leren kennen.

Equivida - Kapucijnenvest 30, 2500 Lier - nathalie@equivida.be - 0468/22.53.62 - BTW 0673.881.368