Lenormand

Cursus kaartleggen met Lenormand

Deze workshop is voor iedereen die wil leren kaartleggen met de Lenormand kaarten. Voorkennis is niet nodig.


Inhoud:

⭐ Ontstaan van de kaarten: Wie is Mlle Lenormand?

⭐ Inleiding van de kaarten: De vier kleuren harten, klavers, ruiten, schoppen en de hofkaarten.

⭐ De betekenis van de 36 kaarten: de theorie begeleid ik met praktische voorbeelden.

⭐ Verschillende legpatronen, inclusief de uitgebreide legging om een compleet overzicht te hebben van verleden - heden - toekomst.

⭐ Do's en don'ts van kaartleggen.


Kaartleggen is een intuïtieve kunst, dus we ontwikkelen tegelijk onze intuïtie. De kaarten zijn een handig hulpmiddel bij het verkrijgen van inzicht in onszelf, in anderen, in de dingen die we meemaken in het leven en wat ons nog te wachten staat. Op die manier kunnen kaarten zin en betekenis geven aan ons leven.


Datum: Nog geen datum bepaald.


Prijs p.p.: 85€


Inbegrepen:

⭐ Boekje originele Lenormand kaarten.

Mogelijkheid om de uitgeschreven cursus (36 pagina's) aan te kopen. Mijn cursus is ontstaan vanuit mijn jarenlange ervaring als kaartlegster met alle bovenstaande informatie zodat je alles thuis kan lezen .

⭐ Drank: Koffie, thee, water.


Verloop van de workshop:
⭐ 14.00u tot +/- 15.30u: Korte inleiding betreft de 4 kleuren + uitvoerige bespreking van alle betekenissen van de 36 Lenormand kaarten.
⭐ 10 minuutjes tot een kwartiertje pauze.
⭐ +/- 15.30u tot 17.00u: We vliegen er direct in en gaan over tot het praktisch kaartleggen. Jij stelt de vragen gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, en ik begeleid je hierin. Een drietal kaartleggingen zijn dus inbegrepen!


Praktisch:

⭐ Plaats: Kapucijnenvest 30, 2500 Lier.

⭐ Gelieve op voorhand je deelname te bevestigen via mail naar nathalie@equivida.be, telefonisch op 0468/22.53.62 of via het contactformulier.

Plaatsen zijn beperkt. Je deelname is pas definitief bij betaling van een voorschot (25€) op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding 'Cursus Lenormand'. 60€ dient te worden betaald voor aanvang van de cursus per overschrijving of ter plaatse.


Equivida - Kapucijnenvest 30, 2500 Lier - nathalie@equivida.be - 0468/22.53.62 - BTW 0673.881.368