Spirituele genezing

De moderne medische geneeskunde houdt ons in de waan. We krijgen te horen dat ziekte enkel te 'genezen' is met medicijnen. Maar medicijnen maskeren alleen onze symptomen. Pijn of ziekte is een boodschap van het lichaam dat er iets zal moeten veranderen om het evenwicht te herstellen. Het is aan ons om naar de boodschappen te luisteren die ziekte of pijn ons proberen te vertellen.

Een genezingsproces is een transformatieproces. De mens bestaat, net zoals heel het universum, uit de elementen aarde, water, lucht en vuur. Deze elementen zijn resp. onze lichamelijke gezondheid, onze emoties, onze denkpatronen en ons energetisch-spiritueel bewustzijn. Deze zijn onderling verbonden, onderling afhankelijk van elkaar en dus één geheel. Harmonie op en tussen deze vier niveaus leidt steeds tot genezing.

De cursus is opgedeeld in 2 delen:

⭐ Deel I Spirituele GENEZING: Nog geen datum bepaald.
Ik bespreek de rol van ons lichaam, het gif van onze (negatieve) gedachten en emoties, en de werking van ons energetisch-spiritueel bewustzijn. Ik leg uit dat alles uit energie bestaat, dus ook onze gedachten en emoties en hoe lage frequenties van negatieve gedachten/emoties een impact hebben op onze gezondheid.

Ik ga nog een stap verder naar de rol van onze ziel. Want wat velen vergeten, is dat we steeds verbonden zijn met de Bron van waaruit we allemaal afkomstig zijn, het Universum, de Kosmos, God of hoe je het ook wilt noemen.

Ik vertel je meer over het begrip bewustzijn, hoger bewustzijn, en onderbewustzijn. Hoe ons onderbewustzijn een grote invloed uitoefent op ons dagelijks leven. En hoe we ons hoger bewustzijn kunnen inschakelen om onze verlangens te vervullen en ons een oplossing aan te reiken bij problemen.

Ik leg uit hoe je terug contact kan maken met deze Bron, en hoe deze hoogste en zuiverste energetische trillingsfrequentie je kan helpen om ziekte te overwinnen op weg naar genezing, naar een wonderbaarlijk herstel van lichaam, emoties, gedachten en een hoger spiritueel bewustzijn. Zo krijg je ook ineens een duidelijk inzicht in je eigen (vaak onbewuste) hindernissen, hoe het Universum werkt, en wat je zelf kan doen om tot genezing te komen.

We vullen de grote temperamententest in aan de hand van de vier elementen, gezien diezelfde elementen ook in ons karakter voorkomen. Zo krijgen we inzicht in ons karakter en positieve/negatieve karaktereigenschappen. Nadien maken we een moodboard met de Ankh, symbool voor nieuw leven, waarin je je dromen en wensen neerschrijft, alsook eventuele negatieve emoties en gedachte die je dient te overwinnen. We sluiten af met een ritueel/bezwering om de Ankh (jouw dromen) te zegenen.

⭐ Deel II Spirituele ONTWIKKELING: nog geen datum bepaald.
Ik leg uit hoe wij kunnen samenwerken met het Universum, en hoe het Universum ons helpt door het sturen van boodschappen, tekens van Boven, het begrip synchroniciteit, de universele Wet van Aantrekking, de kosmische Wet van Karma,... Toeval bestaat niet, alles heeft een reden.

Ik reik je methoden aan om hulp te vragen aan het Universum en hoe het Universum ons deze hulp aanbiedt. Ik bespreek de toegepaste technieken van healing, meditatie, visualisatie, affirmatie, kaartleggen, gebed en onze intuïtie om toegang te krijgen tot het Universum en onszelf spiritueel te ontwikkelen.

Ook de verzorging van ons energielichaam, de chakra's en de aura, komt aan bod. We schakelen onze beschermengelen en (15) aartsengelen in om ons te helpen en te begeleiden in onze spirituele ontwikkeling tot een hoger niveau van bewustzijn.

Ik geef telkens een stukje theorie, onderbouwd met praktische tools. Zo mag je zelf een Tarot kaart trekken die jou een boodschap geeft om inzicht te verkrijgen in jezelf. Je trekt ook zelf een chakra kaart om te weten te komen welke chakra aandacht nodig heeft. We bouwen de Ankh verder op met een affirmatie die past bij jouw persoonlijkheid (en eventuele obstakels) om het Universum jou te laten helpen in het verwezenlijken van je dromen.

Een genezingsproces is een transformatieproces, maar ik kan je wel beloven dat deze ontdekkingsreis de moeite waard zal zijn! Ik maak er een interactieve workshop van, zodat je ook 'in-zicht' verkrijgt in je eigen 'ont-wikkeling' van ego-bewustzijn naar zielsbewustzijn.

PRIJS: 130€ voor de twee delen.
Deelname en betaling per deel is mogelijk: 75€/deel. Als je voor de twee delen samen betaalt, krijg je dus 20€ korting.

INBEGREPEN:
- Powerpoint presentatie als visuele begeleiding.
- De mogelijkheid om de uitgeschreven cursus (122 pagina's) aan te kopen: 15€/deel. Ik heb de cursus zelf geschreven vanuit mijn jarenlange ervaring als gediplomeerd natuurgeneeskundig en energetisch-spiritueel therapeute (healer en kaartlegster).
- Drank: Koffie, thee, water.

PRAKTISCH:
- Plaats: Kapucijnenvest 30, 2500 Lier.
- Gelieve op voorhand je deelname te bevestigen via pb, via mail naar nathalie@equivida.be of telefonisch op 0468/22.53.62.
- Plaatsen zijn beperkt. Je plaatsje is gereserveerd bij betaling van een voorschot (50€ voor de 2 delen of 30€ voor deel I) op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding 'WS spirituele genezing'. Het saldo (80€ voor de 2 delen of 45€ voor deel I) betaal je voor aanvang van de workshop per overschrijving of ter plaatse.

Equivida - Kapucijnenvest 30, 2500 Lier - nathalie@equivida.be - 0468/22.53.62 - BTW 0673.881.368